Порошенко: У лавах ЗСУ - 170 тисяч добровольців

Порошенко: У лавах ЗСУ - 170 тисяч добровольців

Фото, відео
Укрінформ
Петро Порошенко у День добровольця відвідав передові позиції української армії на Донеччині та зустрівся з військовослужбовцями полку “Азов”.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

“Перш за все я хочу привітати вас з Днем добровольця. Сьогодні держава відзначає це свято. Ми розпочали його в батальйоні Кульчицького і вирішили відвідати зону відповідальності батальйонно-тактичної групи від Світлодарської дуги до Зайцева”, - сказав Порошенко.

Верховний головнокомандувач ЗСУ подякував кожному воїну, який зараз на передовій, за патріотизм, дисципліну і високий бойовий вишкіл.

“Тут, з фронту я хочу привітати усіх добровольців з Днем добровольця. Усіх, хто прагне боронити рідну землю. Ми завжди робимо все, щоб дати можливість реалізувати досвід та патріотизм”, - наголосив Президент.

Він запевнив, що дуже цінує тих, хто прямо з Майдану пішов захищати країну і продовжує служити в українському війську.

Водночас він нагадав, що сьогодні весь український народ гідно дає відсіч російським агресорам і дуже важливо не дати ворогові можливості підірвати країну зсередини. “Сьогодні в складі ЗСУ 170 000 добровольців і їх кількість не зменшується”, - зауважив Порошенко та додав, що “дуже важливо зберегти дух добровольців”.

Глава держави також відзначив роль добровольців Української добровольчої армії у захисті України та принагідно подякував присутньому на зустрічі Дмитру Ярошу.

Читайте також: Порошенко на фронті зустрівся з бійцями “Азову”

Добровольців також привітав начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко і заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України, полковник Сергій Кривонос.

Батальйонно-тактична група полку «Азов», який входить до складу Національної гвардії України, виконує бойові завдання в зоні своєї відповідальності на лінії розмежування.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко у четвер зранку анонсував поїздку на фронт у зв’язку з відзначенням Дня добровольця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-