Окупанти обстрілюють із важкої артилерії приморську ділянку

Окупанти обстрілюють із важкої артилерії приморську ділянку

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська від початку доби чотири рази обстріляли позиції ЗСУ, випустивши десятки мін та застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Про це під час брифінгу заявив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє Укрінформ.

“Від початку поточної доби станом на 12.00 на лінії бойового зіткнення зафіксовано чотири прицільні обстріли з боку російсько-окупаційних військ. Усі рази ворог застосовував заборонені Мінськими угодами зразки озброєння”, - наголосив речник.

За інформацією Гуцуляка, на Луганському напрямку з 07.55, протягом 40 хвилин окупанти випустили 17 мін 120-го калібру по оборонцям Новолуганського. На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська продовжили вести інтенсивні обстріли на приморській ділянці.

Читайте також: Донбас: окупанти шість разів обстріляли позиції ЗСУ з артилерії 122 калібру

Після 07.00 ранку, протягом двох годин з напрямку окупованих Ужівки та Саханки ворог вів прицільні обстріли позицій українських захисників Водяного та Лебединського з мінометів 120-го калібру та 122-мм артилерії. Загалом тут зафіксовано понад 10 артилерійських пострілів та розриви близько 60 ворожих мін.

Крім того, після 08.00 ранку зафіксовано ворожий артилерійський обстріл оборонців Гнутового. Російські окупанти декілька разів застосовували 122-мм артилерію, повідомив Гуцуляк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-