Фріз ознайомилася з програмами немедичної реабілітації у Полку поранених США

Фріз ознайомилася з програмами немедичної реабілітації у Полку поранених США

Укрінформ
Міністр у справах ветеранів України Ірина Фріз у Полку поранених Морської піхоти (США) ознайомилася з програмами немедичної реабілітації та подолання посттравматичного стресового розладу і найтяжчих травм.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Полк поранених Морської піхоти - це промовистий приклад координації дій між відомствами для допомоги в подоланні найтяжчих травм, які може дістати військовослужбовець - емоційних, психологічних, ментальних», - наголосила Фріз.

Установа «Wounded Warrior Regiment» розміщується на базі Квантіко, її девіз - «Пацієнтом ти є тимчасово, а морський піхотинець ти назавжди», а основна мета - дати морпіхам усвідомлення того, що найкращі дні попереду.

За рік близько 2000 морпіхів можуть одержати у Полку поранених підтримку з відновлення за різними напрямками: соціальна адаптація, психологічна, фізична реабілітації та інші. Тривалість - від 18 місяців до декількох років. Тут практикуються також форми сімейної реабілітації.

Читайте також: Фріз у Філадельфії говорила про розбудову системи шпиталів для ветеранів

У структурі працює понад 300 фахівців. Бюджет закладено в структурі Міноборони і становить 22 млн доларів, але діяльність провадиться у тісній співпраці й координації з Міністерством у справах ветеранів США.

Фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-