"Є факти — до в'язниці!": Порошенко прокоментував розкрадання в армії

Відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що зараз на армію здійснюється атака і він зробить все, щоб захистити армію.

Про це він сказав, перебуваючи на ротно-опорному пункті 79-ї окремої десантно-штурмової бригади на Приазов’ї, яка займає позиції за 1800 метрів від ворожих окопів, повідомляється на сторінці Президента у Facebook.

"Зараз на армію здійснюється атака. Я все зроблю, щоб захистити армію! Сьогодні, як коршуни, злетілися політикани, в тому числі і ті політикани, які безпосередньо причетні до розкрадання і розпродажу та знищення армії. Або ще корупціонери... Нехай вони подивляться і спитають у нас з вами, в якому стані ми прийняли армію в 2014 році! Наша армія створена зусиллями українського народу, українських воїнів, волонтерів, добровольців", - наголосив Президент.

Він зазначив, що звертається до правоохоронних органів, до Генеральної прокуратури, НАБУ та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури: якщо є факти - ні прізвища, ні посада нікого не мають захистити.

"Закликаю правоохоронців забезпечити ефективне і прозоре розслідування, і негайно проінформувати суспільство про інформацію, яка була піднята в ЗМІ, зокрема щодо витоку інформації з правоохоронних органів, оскільки справа розслідувалася кілька років", - написав Порошенко.

Читайте також: Порошенко зустрівся з бійцями ЗСУ на передовій

Він зауважив, що це найкращий час проінформувати суспільство. "Є факти - до в’язниці. Немає фактів - припиніть розкачувати ситуацію і в армії, і в державі", - наголосив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-