Окупанти стріляють із мінометів, поранені троє бійців ЗСУ

Окупанти стріляють із мінометів, поранені троє бійців ЗСУ

Укрінформ
Станом на 18.00 вівторка, 26 лютого, російсько-окупаційні війська 8 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, троє українських військовослужбовців поранені.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу Об'єднаних сил.

"Від початку поточної доби противник 8 разів обстріляв позиції наших військ, із них 5 разів – із застосуванням озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями. Також російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил із озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - зазначається у повідомленні.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог двічі обстріляв наші опорні пункти: з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту Верхньоторецьке; з мінометів калібру 120 мм – поблизу села Лебединське.

Читайте також: СММ ОБСЄ втратила міні-безпілотник на окупованому Донбасі

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупантами здійснено шість обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил: тричі – з мінометів калібрів 120 та 82 мм, а також з озброєння бойових машин піхоти та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Новолуганське; двічі – з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу міста Попасна; з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Хутір Вільний.

Внаслідок обстрілів троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Підрозділи, які обстрілював противник, дали відповідь адекватним вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-