Донбас: 7 ворожих обстрілів, поранені троє українських бійців

Донбас: 7 ворожих обстрілів, поранені троє українських бійців

Укрінформ
У четвер, 21 лютого, російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. При цьому озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, було застосовано 4 рази.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти чотири рази обстріляли позиції наших захисників: двічі – з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також стрілецької зброї, у подальшому – з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів – в районі населеного пункту Водяне; з мінометів калібру 82 мм – біля населеного пункту Піски; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу села Павлопіль", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник тричі обстріляв українських захисників поблизу населеного пункту Кримське: з протитанкового ракетного комплексу, мінометів калібру 82 мм та мінометів 120-го калібру.

Унаслідок обстрілів троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення, повідомили у штабі.

Читайте також: Наєв розповів спостерігачам ОБСЄ про порушення окупантами "тиші"

Від початку поточної доби ворог один раз обстріляв українські позиції у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" із мінометів калібру 82 мм, а також станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту Катеринівка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-