Окупанти обстріляли Широкине із 120-мм мінометів

Окупанти обстріляли Широкине із 120-мм мінометів

Укрінформ
Станом на 18.00 вівторка, 12 лютого, російсько-окупаційні війська чотири рази обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі. Втрат серед українських військових немає.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, противник чотири рази обстріляв позиції наших військ, в тому числі два рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - зазначається у повідомленні.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли позиції українських військ в районі населеного пункту Широкине з мінометів калібру 120 мм.

Читайте також: Окупанти з гранатометів обстріляли Травневе

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наших захисників із: мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту хутір Вільний; ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу селища Травневе; протитанкового ракетного комплексу та озброєння бойової машини піхоти БМП-2 – у районі населеного пункту Богуславське.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-