Окупанти обстріляли з мінометів позиції ЗСУ біля Хутора Вільний

Окупанти обстріляли з мінометів позиції ЗСУ біля Хутора Вільний

Укрінформ
З початку доби у зоні проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано один ворожий обстріл поблизу населеного пункту Хутір Вільний, втрат серед українських військових немає.

Про це сказав у понеділок на брифінгу речник Міноборони Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на 12.00 у районі відсічі та стримування російської агресії у Донецькій та Луганській областях зафіксовано один випадок порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Факт застосування противником зброї зафіксовано о 10.25 ранку в районі н.п. Хутір Вільний", - зазначив Мотузяник.

Читайте також: Окупанти били із заборонених мінометів по захисниках Кримського

За його інформацією, упродовж майже години зі сторони с. Золоте-5 окупанти випустили в бік українських позицій дванадцять мін 82-го калібру та вели прицільний вогонь з гранатометів АГС та кулеметів.

У відповідь наші захисники відкрили вогонь з чергових вогневих засобів без застосування забороненої зброї.

"Станом на зараз ворожий обстріл припинився, втрат у лавах українських військ немає, ситуація цілком контрольована підрозділами зі складу Об’єднаних сил", - розповів Мотузяник.

Він також нагадав, що за минулу добу задокументовано дев’ять фактів відкриття російсько-окупаційними військами прицільного вогню в бік опорних пунктів українських військ, у двох випадках окупанти застосували зброю забороненого калібру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-