Виробництво зброї та кібербезпека: Україна і Німеччина обговорили співпрацю

Виробництво зброї та кібербезпека: Україна і Німеччина обговорили співпрацю

Укрінформ
Делегація Міноборони України під час візиту до ФРН обговорила з німецькими колегами спільне виробництво високотехнологічних систем озброєння та співпрацю в галузі кібербезпеки.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Пріоритетними напрямами такого співробітництва, на думку сторін, можуть стати налагодження спільного виробництва високотехнологічних систем озброєння, транспортні перевезення військових вантажів, посилення українських військово-морських спроможностей та співпраця в галузі забезпечення кібернетичної безпеки", - повідомляє прес-служба.

Читайте також: Британські інструктори розпочали тренування морпіхів на Одещині

Як зазначається, 28 січня розпочався візит до ФРН делегації Міністерства оборони України. Метою візиту є обговорення безпекової ситуації навколо України та у Європі з огляду на зростання загрози з боку Російської Федерації та визначення напрямів подальшого співробітництва між Україною та ФРН в оборонній сфері.

Під час двосторонньої зустрічі сторони обговорили питання практичного сприяння німецької сторони у звільненні українських моряків, які були незаконно взяті в полон Російською Федерацією. Німецька сторона підтвердила свою позицію щодо подальшого поглиблення співробітництва з Україною в рамках НАТО, наповнення відповідних трастових фондів для підтримки реформ в Збройних силах України, розблокування роботи Комісії Україна — НАТО та сприяння запровадженню миротворчої місії на Сході України.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-