Окупанти обстріляли дитсадок і житловий будинок у Чермалику

Окупанти обстріляли дитсадок і житловий будинок у Чермалику

Фото
Укрінформ
Російські окупаційні війська обстріляли дитячий садок та житловий будинок у селищі Чермалик Волноваського району Донецької області.

Про це поінформувала українська сторона СЦКК, повідомляє прес-служба штабу ООС.

“22 січня 2019 року голова сільської ради селища Чермалик повідомив, що близько другої години ночі з боку тимчасово окупованої території з позицій збройних формувань Російської Федерації здійснено обстріл їхнього селища”, - йдеться у повідомленні.

Спостережна група на місці з'ясувала, що вночі найманці збройних формувань Російської Федерації з напрямку Набережне здійснили обстріл зі стрілецької зброї Чермалика. Під час фотофіксації були задокументовані пошкодження будівлі дитсадка «Сонечко». Зокрема, завідуюча дитячим закладом виявила кульовий отвір у віконній рамі та внутрішній стіні ігрової кімнати. За словами експертів, пошкодження завдані кулею калібру 7,62 мм, яку знайшли на підлозі ігрової кімнати. Крім того, у сусідньому житловому будинку також зафіксовані кульові пошкодження.

Читайте також: Окупанти один раз порушили "тишу", втрат немає

“На щастя, під час обстрілів окупантів дитячого садка та житлових будинків ніхто не постраждав”, - наголосили в СЦКК.

Факт і обставини обстрілу бойовиками дитсадка також зафіксовані у щоденному звіті СММ ОБСЄ, який опубліковано 23.01.2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-