ОБСЄ зафіксувала в Донецьку російський ракетний комплекс “Стріла”

ОБСЄ зафіксувала в Донецьку російський ракетний комплекс “Стріла”

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська розмістили з порушенням лінії відведення важкого озброєння зенітно-ракетний комплекс “Стріла” в Донецьку та один танк поблизу селища Софіївка на північному сході від Донецька. А поблизу селища Біле, що на Луганщині - гаубиці та 29 танків.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС з посланням на українську сторону СЦКК.

“За даними звіту СММ ОБСЄ..., озброєння та військова техніка з боку збройних формувань Російської Федерації розміщуються з порушенням лінії відведення важкого озброєння. Це, насамперед, зенітні ракетні комплекси, самохідні та буксирувані артилерійські установки, танки”, - зазначається в повідомленні.

Так, спостерігачі місії зафіксували один зенітно-ракетний комплекс (9К35 «Стріла-10») у Донецьку та один танк невстановленого типу поблизу селища Софіївка на північному сході від Донецька.

Читайте також: Окупанти 13 разів порушили “тишу”, один військовий поранений

Крім того, напередодні поблизу селища Біле безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував дві самохідні гаубиці (2С1 «Гвоздика», 122 мм) та чотири буксирувані гаубиці (Д-30 «Жаба», 122 мм).

Також поблизу Білого за доступними СММ даними повітряного спостереження було виявлено 29 танків, повідомляє прес-служба штабу ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-