Військові підтвердили зникнення бійця ЗСУ на Донбасі

Військові підтвердили зникнення бійця ЗСУ на Донбасі

Укрінформ
У ніч проти 29 грудня 2018 року зник військовослужбовець 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади Сухопутних військ України, його пошуки тривають.

Про це повідомляється на сторінці бригади у Facebook.

“Стосовно інформації, поширеної російсько-окупаційними військами, повідомляємо таке: в ніч з 28 на 29 грудня 2018 року було виявлено відсутність одного з військовослужбовців нашої бригади. З моменту зникнення були організовані розшукові заходи, які станом на 2 січня 2019 року не дали результату... Роботи щодо пошуку військовослужбовця тривають”, - йдеться у публікації.

Водночас, у бригаді підтвердили, що номер автомата АКС-74У, фото якого демонструється в соцмережі, "дійсно закріплений за зазначеним військовослужбовцем".

Читайте також: Окупанти на Донбасі готують примусову “призовну кампанію” - розвідка

Зазначається також, що за фактом зникнення військовослужбовця військовою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

При цьому, у бригаді наголошують: “Повідомлення з сайтів російсько-окупаційних військ про нібито проведені наступальні дії з боку підрозділів бригади є фейковими та не відповідають не лише дійсності, а й здоровому глузду”.

Раніше російські ЗМІ з посиланням на підконтрольні окупантам інформаційні ресурси повідомили про захоплення у полон українського військовослужбовця, який нібито "брав участь у спробі проникнення" на територію "ДНР" на південному напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-