Окупанти перекинули на Донбас підрозділ чеченських снайперів — розвідка

Окупанти перекинули на Донбас підрозділ чеченських снайперів — розвідка

Укрінформ
На Маріупольському напрямку зафіксовано прибуття снайперського підрозділу, укомплектованого особами виключно чеченської національності.

Про це під час брифінгу поінформував речник Міноборони Олександр Мотузяник з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, ... відмічено прибуття на передові позиції російських окупаційних військ на Маріупольському напрямку снайперського підрозділу, укомплектованого особами виключно чеченської національності. При цьому, здійснюється мінування районів можливого розгортання бойових дій з використанням мін, заборонених міжнародним правом, зокрема МОН-200 (мінно-осколочна направлена) та ПФМ-1 «Лепесток» (протипіхотна фугасна міна)”, - сказав Мотузяник.

Читайте також: Окупанти обстріляли бійців ООС під Гнутовим

Він додав, що російське окупаційне командування посилює підготовку до активізації бойових дій з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК російсько-окупаційних військ шляхом створення та розгортання на передових позиціях додаткових підрозділів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-