Окупанти провокують українських військових під Гнутовим та Водяним

Окупанти провокують українських військових під Гнутовим та Водяним

Укрінформ
Сьогодні від початку доби російсько-окупаційні війська 2 рази обстрілювали позиції українських військових. А протягом минулої доби було 10 обстрілів.

Про це речник Міністерства оборони України полковник Максим Праута сказав на брифінгу в суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Загалом протягом минулої доби на лінії зіткнення зафіксовано 10 прицільних обстрілів. Ворог випустив по наших позиціях 38 мін 82-го калібру. Військовослужбовці Збройних Сил України 4 рази відкривали вогонь у відповідь”, - сказав він.

За словами Праути, у ході бойових дій один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил зазнав легкого поранення. Йому надається необхідна допомога в одному з військових мобільних госпіталів.

Читайте також: ООС: окупанти гатили з БМП та зенітної установки, один військовий поранений

Від початку цієї доби до 11-ї години відбулося 2 ворожі обстріли на Донецькому напрямку. Зранку понад годину противник пострілами з автоматичних гранатометів провокував наших військових, які перебувають на позиціях під Гнутовим. А згодом окупанти проявили активність в районі Водяного, де випустили 5 мін калібру 82 мм та вели вогонь зі стрілецької зброї", - сказав речник МОУ.

Він відзначив, що при цьому військовослужбовці Об’єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали, повністю контролюючи ситуацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-