Окупанти обстріляли бійців ООС під Кримським і Новолуганським

Окупанти обстріляли бійців ООС під Кримським і Новолуганським

Укрінформ
З початку доби, 24 листопада, російські окупаційні війська здійснили 2 прицільних обстріли по позиціях ЗСУ, застосовуючи заборонену зброю.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє Укрінформ.

"З опівночі, станом на 12.00, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано два прицільні обстріли наших позицій", - заявив Гуцуляк.

За його словами, з 4.30, протягом сорока хвилин, поблизу Кримського окупанти випустили понад 10 мін калібру 82 мм та вели обстріли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї з боку окупованої Сентянівки.

Після 10 години протягом 20 хвилин в районі селища Новолуганське окупанти вели обстріли з гранатометів та великокаліберних кулеметів з напрямку окупованого смт Гольмівський, додав речник МОУ.

Читайте також: Окупанти 11 разів відкривали вогонь, двічі — із забороненої зброї

Він підкреслив, що підрозділи ООС давали адекватну відповідь.

"Втрат внаслідок бойових дій від початку поточної доби у складі підрозділів Об’єднаних сил немає", - наголосив Гуцуляк.

Обстановка в районі відсічі та стримування збройної агресії Росії на території Донецької та Луганської областей є контрольованою українськими військовослужбовцями, запевнив речник МОУ.

Гуцуляк також поінформував, що сьогодні, в роковини Голодомору 1932-1933 років, військовослужбовці Збройних сил України і в тилу, і на передовій запалять свічки та хвилиною мовчання вшанують пам’ять невинних українців, замучених радянською владою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-