На військовому арсеналі під Ічнею виявили безпілотник

На військовому арсеналі під Ічнею виявили безпілотник "Фантом"

Фото
Укрінформ
На технічній території військового арсеналу під Ічнею Чернігівської області сьогодні виявлено безпілотний літальний апарат.

Про це повідомила прес-служба Генерального штабу Збройних Сил України у Facebook.

"Сьогодні, 13 листопада, на технічній території військових складів, що в місті Ічня, виявлено квадрокоптер "ФАНТОМ". Безпілотний літальний апарат знаходився на землі поблизу одного зі сховищ", - зазначається у повідомленні.

Після попереднього огляду БПЛА зовнішніх пошкоджень не виявлено. Апарат передано співробітникам Служби безпеки України, тривають слідчі дії.

У Генштабі попередили, що будь-які літальні апарати над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами та арсеналами або на підльоті до них, буде знешкоджено та збито без попередження, а причетних до таких інцидентів осіб буде затримано та притягнуто до відповідальності.

Читайте також: Полторак: Через вибухи на арсеналах покарали понад 20 генералів ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, 9 жовтня на 6-му арсеналі Міноборони в Ічнянському районі Чернігівщини виникла масштабна пожежа з подальшою детонацією боєприпасів, що призвело до значних руйнувань. Із райцентру Ічня та 30 довколишніх сіл відразу було евакуйовано понад 12,5 тис. людей.

За даними військової прокуратури, причиною пожежі стала диверсія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-