Окупанти обстріляли з гранатометів село Оріхове

Окупанти обстріляли з гранатометів село Оріхове

Укрінформ
З початку цієї доби станом на 12.00 зафіксовано один прицільний обстріл з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

"О 10.00 окупанти відкрили вогонь з гранатометів та стрілецької зброї по наших захисниках Оріхового. Проте адекватний вогонь у відповідь українських захисників зі стрілецької зброї змусив ворога майже одразу припинити обстріл", - сказав Гуцуляк.

Він уточнив інформацію щодо загиблих українських військових унаслідок спрацювання вибухового пристрою. Це сталося вдень 10 листопада, під час рекогносцировки місцевості та проведення інженерної розвідки на Світлодарському напрямку. Загиблі 1974 та 1976 р.н. Ще двоє наших військових отримали поранення різних ступенів. Наразі пораненим надається уся необхідна кваліфікована допомога у медичних закладах.

Читайте також: Доба в ООС: 10 обстрілів бойовиків, 2 українських воїни загинули

Гуцуляк зазначив, що обстановка на лінії фронту є контрольованою українськими військовими зі складу Об’єднаних сил. Так учора, 10 листопада, з метою збереження життя та здоров'я особового складу, українська сторона 7 разів відкривала адекватний вогонь у відповідь та ефективно придушувала ворожі вогневі засоби.  Мінські угоди нашими військовими не порушуються.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 10 прицільних обстрілів позицій українсЬких військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-