Спостерігачі ОБСЄ мусили посадити безпілотник через обстріли окупантів — СЦКК

Спостерігачі ОБСЄ мусили посадити безпілотник через обстріли окупантів — СЦКК

Укрінформ
Спостерігачі ОБСЄ змушені були посадити безпілотник через обстріли окупантів на Луганщині.

Про це розповів представник прес-центру Об’єднаних сил Олексій Жуганов на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Українська сторона СЦКК відповідно до звіту СММ ОБСЄ повідомляє, що на південній околиці села Жовте, що на Луганщині, окупанти здійснили у напрямку БПЛА місії щонайменше 40 пострілів зі стрілецької зброї. Літальний апарат не зазнав ушкоджень, проте спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ змушені були приземлити апарат та залишити даний район», — заявив Жуганов.

Читайте також: Окупанти вже 4 рази за сьогодні відкривали вогонь, поранений боєць ООС

За його словами, минулої доби українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) спільно зі спостерігачами ОБСЄ здійснювала координацію та супроводження завершення аварійно-відновлювальних робіт на шламонакопичувачі Торецького фенольного заводу та розмінування ділянок місцевості поблизу населеного пункту Новотроїцьке. Наразі тривають роботи з відновлення житлових будинків у Мар’їнці та Авдіївці. Гарантовано безпечну заміну робочих змін на Донецькій фільтрувальній станції.

Ознак до загострення ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил не виявлено, наголосив представник прес-центру Об’єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-