ООС: окупанти били з мінометів та гранатометів, двоє бійців поранені

ООС: окупанти били з мінометів та гранатометів, двоє бійців поранені

Укрінформ
Упродовж минулої доби, 24 жовтня, російські окупанти 14 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому ворог 2 рази застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

“Російсько-окупаційні війська, з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Вільний, Катеринівка, Новолуганське, Кам’янка, Піски, Мар'їнка, Тарамчук, Павлопіль, Гнутове та Водяне”, - йдеться в повідомленні.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Вогневого впливу з мінометів 82-го калібру зазнали захисники Павлополя та Гнутового, а по позиціях в районі Пісків ворог стріляв з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Тричі за минулу добу точилися бойові дії навколо хутора Вільний, що на Попаснянському напрямку. Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, підрозділи Об'єднаних сил адекватно відповідали.

У штабі окремо зазначили, що ворожі міни 120-го калібру впали на території села Водяне на Маріупольському напрямку.

Читайте також: Бойовики затримали у Донецьку екс-регіонала Богачова — ЗМІ

Поточної доби бойовики тричі обстріляли українські позиції в районах Авдіївки, Красногорівки і Гнутового. Важке озброєння не застосовувалось. Один військовослужбовець Об'єднаних сил зазнав поранення.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-