На Донбасі підірвався КрАЗ, що їхав ремонтувати водогін Горлівка-Торецьк

На Донбасі підірвався КрАЗ, що їхав ремонтувати водогін Горлівка-Торецьк

Укрінформ
Автомобіль компанії «Вода Донбасу», який їхав для виконання ремонтних робіт на водогоні Горлівка-Торецьк, потрапив на вибуховий пристрій, водій отримав контузію.

Про це повідомляється на сайті компанії.

«Сьогодні бригада аварійно-відновних робіт Часовоярського РВУ після отримання погодження виїхала для виконання ремонтних робіт на водогоні Горлівка-Торецьк. По дорозі до місця імовірного прориву автомобіль КрАЗ, який віз екскаватор, потрапив на вибуховий пристрій, унаслідок чого пошкоджена кабіна автомобіля, середній міст, відірваний бензобак. Водій контужений, інші члени бригади не постраждали», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Бойовики потай мінують нові території на Донбасі

Наголошується також, що роботи з відновлення водопостачання міста Торецька наразі призупинені.

Раніше у вівторок повідомлялося, що в Донецькій області нарешті отримані гарантії безпеки для проведення ремонту з відновлення водопостачання Торецька, який з 15 жовтня залишався без води. Повідомлялося також, що з метою мінімізації наслідків надзвичайної ситуації у Торецьку здійснюється підвезення питної і технічної води населенню та об'єктам інфраструктури, а також встановлені пожежні колонки на чотири пожежні гідранти (два - в Торецьку і два - в смт Сєверне) для самостійного забору технічної води населенням. Крім того, функціонує додатково сім колодязів питної води.

Як повідомляв Укрінформ, з 15 жовтня водопостачання міста Торецьк і трьох селищ Залізне, Південне, Щербинівка у Донецькій області припинено через пошкодження водопроводу Горлівка - Торецьк. 

Водопостачання цих населених пунктів тривалий час здійснювалося через пошкоджений водогін Горлівка - Торецьк діаметром 900 мм від Горлівської фільтрувальної станції №2. Водопровід був пошкоджений унаслідок бойових дій. До ділянки, яка знаходиться в «сірій» зоні, аварійно-відновні бригади отримали доступ тільки в кінці 2016 року. У серпні 2017 року ці роботи були продовжені, усунули 32 ушкодження. Після запуску водогону за даними приладів обліку води були зафіксовані витоки. Компанією «Вода Донбасу» був поданий запит на погодження виконання ремонтних робіт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-