У Луганській ОДА працюватиме центр підтримки учасників АТО та ООС

У Луганській ОДА працюватиме центр підтримки учасників АТО та ООС

Укрінформ
У Луганській облдержадміністрації діятиме центр підтримки учасників АТО та ООС щодо вирішення актуальних соціальних проблем.

Про це заявив під час зустрічі з активом місцевих об’єднань учасників АТО заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

«Ми вирішили створити цей центр згідно із домовленостями, досягнутими на попередніх зустрічах. Проблемами учасників АТО та ООС опікуватиметься сектор, який запрацює у структурі Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації», – йдеться у повідомленні.

На цій зустрічі також відзнаками за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, самовідданість та високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій, були вручені нагороди.

Читайте також: Співпрацю з НАТО щодо реабілітації українських військових продовжили до 2020 року

Головний спеціаліст Східного міжрегіонального відділу Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Валерій Нагорняк та інші учасники зустрічі озвучили декілька звернень стосовно соціальної підтримки ветеранів, зокрема, пільг на проїзд в громадському транспорті, медичного обслуговування, організації взаємодії відповідних громадських організацій з райдержадміністраціями та з територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади, діяльності Центру відновлювального лікування та реабілітації ветеранів війни у Рубіжному.

По кожному з них прийняті рішення або надані відповідні доручення.

Фото: Луганська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-