Окупанти 10 разів порушили

Окупанти 10 разів порушили "тишу", двоє загиблих та поранений — штаб ООС

Укрінформ
Упродовж 10 жовтня окупанти 10 разів порушили режим "тиші", загинуло двоє військослужбоців, ще одного поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Від 7 до 18 години російські окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 2 випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами. Вдень ворог відкривав прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Золоте, Травневе, Красногорівка, Старогнатівка, Гнутове та Лебединське", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають в прес-центрі ООС, опорні пункти поблизу Травневого були обстріляні з мінометів 120-го калібру, а позиції біля Гнутового – з мінометів калібру 82 мм.

"Крім того, по захисниках Кримського та Травневого ворог вів вогонь з озброєння бойових машин піхоти, а по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Золоте та Гнутове – з протитанкових ракетних комплексів. Також по оборонцях Гнутового вівся снайперський вогонь", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Бойовики зосередили обстріли на Донецькому напрямку — штаб ООС

У прес-центрі ООС повідомили, що один військовослужбовець Об'єднаних сил зазнав поранень на позиції в районі Бахмутської траси.

Крім того, під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули внаслідок спрацювання ворожого вибухового пристрою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-