Окупанти прицільно обстрілюють сили ООС, двоє бійців поранені — штаб

Окупанти прицільно обстрілюють сили ООС, двоє бійців поранені — штаб

Укрінформ
У четвер, 4 жовтня, бойовики 9 разів порушували режим припинення вогню. Двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у вечірньому зведенні.

"Упродовж поточної доби, від 7 до 18 години російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню. В тому числі – тричі з озброєння, забороненого Мінськими угодами. ... В ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, вдень ворог відкривав прицільний вогонь по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Оріхове, Луганське, Шуми, Південне, Красногорівка, Мар'їнка та Павлопіль.

Читайте також: ООС: бойовики за добу тричі порушили “шкільне перемир’я”

Опорні пункти наших військ поблизу Шумів та Південного були обстріляні зі стрілецької зброї, біля Красногорівки, Мар'їнки та Павлополя – стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів, у районі Кримського та Луганського противник також застосував станкові гранатомети. Вогневі нальоти із застосуванням мінометів 82-го калібру ворог здійснив по оборонцях Кримського та Оріхового, а позиції поблизу Луганського були обстріляні з мінометів калібру 120 мм.

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл", - зазначили в штабі ООС.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-