Під Майорськом унаслідок обстрілу окупантів поранена місцева жителька

Під Майорськом унаслідок обстрілу окупантів поранена місцева жителька

Укрінформ
Унаслідок обстрілу окупантами Майорська 28 вересня зазнала поранення місцева мешканка.

Про це повідомляє у Фейсбуці українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

"За повідомленням, яке надійшло від представників цивільної адміністрації, 28 вересня близько 18.15 бойовики збройних формувань РФ здійснили обстріл Майорська із застосуванням стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу, на вулиці Кільцевій, 10б за місцем свого постійного проживання дістала дотичне кульове поранення голови місцева жителька", - зазначили в СЦКК. 

Там уточнили, що жінка перебуває у Бахмутській центральній районній лікарні.

Крім того, працівники сільськогосподарського підприємства «Бахмутський аграрний союз» повідомили СЦКК, що 28 вересня збройні формування РФ здійснили обстріл Новолуганського із артилерії калібру 122 мм та 120 мм мінометів. Обстріл вівся у напрямку Байрак – Новолуганське і тривав з 22.05 до 23.35. 

Офіцери української сторони СЦКК, які прибули на місце обстрілу, зафіксували факти влучань боєприпасів у технічні споруди. Зазнав значних пошкоджень дах одного з приміщень для утримання тварин.

Читайте також: Бойовики три години стріляли по бійцях ООС під Водяним - штаб

На місці обстрілу представники української сторони СЦКК виявили один снаряд калібру 122 мм, що не розірвався, а також фрагменти мін калібру 120 мм. Знешкодження боєприпасу, що не розірвався, буде здійснено підрозділом ДСНС.

Натомість від представників Державної прикордонної служби до СЦКК надійшло повідомлення, що 28 вересня близько 18.20 збройними формуваннями Російської Федерації із застосуванням артилерії було здійснено обстріл Гнутового. Офіцери української сторони СЦКК на місці обстрілу виявили дев'ять вирв від розриву снарядів калібру 122 мм, а також пошкодження від вибухів снарядів. Також виявлено місця влучань боєприпасів, що не вибухнули. Нині на ділянці працюють сапери. Постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-