Луганська обласна філармонія відзначить 75-річчя святковим концертом

Луганська обласна філармонія відзначить 75-річчя святковим концертом

Укрінформ
Луганська обласна філармонія відзначить 75-річчя святковим концертом, який відбудеться у Сєверодонецьку 28 вересня.

Про це повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації.

"До ювілейного творчого вечора колективи Луганської обласної філармонії підготували програму, до якої увійшли найяскравіші музичні і танцювальні композиції з нового репертуару. На присутніх очікує добірка найкращих вокальних, інструментальних творів та хореографічних постановок... Тож запрошуємо вас 28 вересня о 18:00 до Сєверодонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва на святковий концерт, присвячений 75-річчю Луганської обласної філармонії", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Луганщині влаштують фестиваль етнічних культур

Як зазначили в обладміністрації, академічний симфонічний оркестр під керівництвом диригентів Курта Шмідта та Назара Яцківа виконає класичні твори українських та найвідоміших композиторів світу. Естрадний колектив "БеZМеЖ" виконає популярні пісні, а ансамбль пісні і танцю "Радани" виступить з фольклорною програмою.

Нагадаємо: після початку бойових дій на Донбасі, спровокованих агресією Росії, в квітні 2015 року Луганська обласна філармонія була переміщена на територію, підконтрольну українській владі, в Сєвєродонецьк. Туди переїхала більша частина працівників, щоб разом з місцевими музикантами відродити філармонію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-