Українські військові взяли під контроль хутір поблизу Золотого

Українські військові взяли під контроль хутір поблизу Золотого

Укрінформ
Військові частини Об’єднаних сил укріпилися поблизу населеного пункту Золоте.

Відповідна інформація оприлюднена на сторінці ООС у Facebook.

"Військові частини Об’єднаних сил з метою убезпечення мирного населення від підступних ворожих обстрілів з боку російсько-окупаційних військ здійснюють заходи щодо створення та укріплення зон безпеки навколо населених пунктів, які знаходяться на підконтрольній уряду України території", - йдеться у повідомленні.

Зазначені зони безпеки органічно входять до складу смуг забезпечення підрозділів, які обороняються на першому оборонному рубежі, вказують у ООС

Як повідомляв Укрінформ, українські військові провели успішну операцію в районі населеного пункту Золоте-5 на Луганщині.

Читайте також: Окупанти гатять із мінометів і ПТРК - поранені троє українських бійців

Народний депутат Дмитро Тимчук у Facebook написав, що в результаті проведеної операції Об'єднані сили повернули під контроль майже 40 га території.

Зазначається. що останнім часом (після взяття Об'єднаними силами під контроль населеного пункту Золоте-4) бойовики, використовуючи північно-західну частину населеного пункту Золоте-5, яка знаходиться в «сірій зоні», значно активізували обстріл позицій українських військ в районі населеного пункту Золоте-4.

Операція зі звільнення хутора Вільний пройшла без втрат серед українських бійців.

Фото: http://www.mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-