У Станиці загинув мирний житель, що підірвався на розтяжці

У Станиці загинув мирний житель, що підірвався на розтяжці

Укрінформ
Мешканець смт Станиця Луганська підірвався на невідомому вибуховому пристрої, ймовірно розтяжці. Тіло його виявили неподалік залізничної станції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганської області.

"Сьогодні, о 12.05 до Станично-Луганського відділу поліції надійшло повідомлення 58-річної місцевої мешканки про те, що її 55-річний чоловік ще о 7-й годині ранку пішов на прогулянку та до теперішнього часу не повернувся. На пошуки чоловіка було орієнтовано особовий склад Станично-Луганського відділу поліції, придані сили. Вже за кілька годин поліцейські неподалік від залізничної станції Кіндрашівська-Нова, в чагарниках виявили тіло чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, зважаючи на те, що це місце знаходиться за кількасот метрів від позицій бойовиків і там можуть бути міни та нерозірвані боєприпаси, на місце події викликали фахівців вибухотехнічної служби ГУНП.

Читайте також: ОБСЄ підтверджує загибель двох цивільних на Донбасі

Після обстеження території поліцейським вдалось евакуювати тіло чоловіка. Під час огляду на тілі було виявлено міно-вибухові травми, від яких ймовірно й загинув чоловік.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 258 КК України "Терористичний акт". Проводяться подальші слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-