Окупанти

Окупанти "ДНР" на лінії розмежування затримали двох осіб - представник омбудсмена

Укрінформ
Зранку окупанти затримали двох чоловіків на КПВВ на лінії розмежування та відправили їх до комендатури.

Про це повідомив кореспонденту Укрінформу представник уповноваженого Верховної Ради з прав людини Павло Лисянський.

"Зранку двох чоловіків затримали і відправили до комендатури. Зараз "відпрацювали" Донецьк, тепер відпрацьовують інші частини ОРДО, щоб, як вони кажуть, "зловити диверсантів". Це вони так працюють", - зазначив він.

Лисянський уточнив, що зараз на всіх КПВВ наплив людей зменшився, адже "люди хочуть пересидіти вдома і намагаються не виїжджати нікуди".

"Чоловіків зазвичай відправляють до комендатур місцевих, там більш ретельно доглядають і "рекомендують" - їхати чи не їхати. Я сам можу казати не про всю кількість затриманих, їх може бути набагато більше. Зранку був на лінії розмежування, і мені повідомили місцеві жителі про щонайменше двох затриманих", - зазначив представник омбудсмена.

Читайте також: На Донбасі на КПВВ приділяють "особливу увагу" чоловікам - представник омбудсмена

Раніше Лисянський з посиланням на власні джерела повідомив, що в окупованому Донецьку бойовики затримали 14 осіб, обвинувачуючи їх в підготовці замаху на свого ватажка Олександра Захарченка. Четверо затриманих під тортурами зізналися в співпраці з Україною.

31 серпня в окупованому Донецьку під час вибуху в ресторані "Сепар" був смертельно поранений "глава ДНР" Олександр Захарченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-