Штаб ООС: окупанти застосували протитанкові керовані ракети

Штаб ООС: окупанти застосували протитанкові керовані ракети

Укрінформ
Російські окупаційні війська на Донбасі у період з 7 до 18 години у суботу, 11 серпня, здійснили 15 обстрілів, одного українського бійця поранено.

Про це повідмоляється на сторінці операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Упродовж поточної доби від 7 до 18 години російські окупаційні війська 15 разів порушили режим припинення вогню. Важке озброєння не застосовувалося", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бойовики відкривали прицільний вогонь переважно з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об’єднаних сил у районах населених пунктів Кримське, Новоолександрівка, Луганське, Світлодарськ, Новгородське, Новотроїцьке, Богданівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Крім того, захисників Павлополя та Лебединського незаконні збройні формування обстрілювали протитанковими керованими ракетами.

"Внаслідок бойових дій ворога один український військовослужбовець дістав поранення", - зазначається у вечірньому зведенні.

Читайте також: Бойовики 7 разів порушили "тишу" на Донбасі, втрат серед військових немає

У штабі запевнили, що ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою.

Раніше повідомлялося, що з опівночі до 7 години ранку у суботу бойовики російських окупаційних військ двічі обстріляли українські позиції біля Павлополя та Гнутового. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-