Доба в ООС: 40 ворожих обстрілів, поранений український боєць

Доба в ООС: 40 ворожих обстрілів, поранений український боєць

Карта
Укрінформ
Українська сторона цієї доби зафіксувала чотири прицільні ворожі обстріли з боку російсько-окупаційних військ, один боєць Збройних Сил України зазнав поранення.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З початку поточної доби маємо одного пораненого. Стан здоров’я нашого бійця задовільний, його доправлено до військового госпіталю у Маріуполі. Від опівночі і станом на 09.00 ранку зафіксовано чотири прицільні ворожі обстріли з боку російсько-окупаційних військ", - сказав речник.

Читайте також: ООС: окупанти гатили з мінометів по Луганському, Лебединському і Гнутовому

Він уточнив, що на Луганському напрямку противник двічі порушив режим тиші - застосував гранатомети і стрілецьку зброю в бік оборонців Кримського.

І також двічі окупант порушив режим тиші біля Мар’їнки і Лебединського відповідно. Обстріли сталися цієї ночі, близько першої години. Противник застосував гранатомети різних типів і стрілецьку зброю, на що отримав адекватну відповідь з боку військовослужбовців Збройних Сил України.

Речник додав, що загалом по всій ліній зіткнення минулої доби зафіксовано 40 прицільних ворожих вогневих провокацій. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону і 21 раз відкривали вогонь у відповідь, аби вгамувати противника, при цьому застосувавши штатну піхотну зброю. Втрати противника за минулу добу складають двоє загиблих і семеро поранених бойовиків зі складу російсько-окупаційних військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-