Бій під Кримським: прокуратура розслідує загибель двох військових

Бій під Кримським: прокуратура розслідує загибель двох військових

Укрінформ
Прокуратурою Луганської області взято на контроль хід розслідування кримінального провадження за фактом терористичного акту, під час якого загинуло двоє військових.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області

"До чергової частини Новоайдарського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області надійшла інформація про те, що поблизу с. Кримське Новоайдарського району відбувся бій між військовослужбовцями 53-ї ОМБр та диверсійно-розвідувальною групою бойовиків так званої "ЛНР". Встановлено, що внаслідок бойового зіткнення загинули двоє військовослужбовців ЗСУ", - йдеться у повідомленні.

Наразі вчинене кримінальне правопорушення кваліфіковане як терористичний акт, що призвів до загибелі людей (ч. 3 ст. 258 КК України).

На цей час у даному кримінальному провадженні виконуються першочергові слідчі дії, направлені на встановлення усіх обставин кримінального правопорушення.

Читайте також: Група диверсантів підірвалась на власному мінному полі - розвідка

Процесуальне керівництво здійснюється групою прокурорів відділу прокуратури області, досудове розслідування здійснюється слідчим відділом третього управління Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях.

Хід розслідування вказаного кримінального провадження перебуває на контролі прокуратури області.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-