З опівночі бойовики обстріляли сили ООС 4 рази: штаб розповів деталі

З опівночі бойовики обстріляли сили ООС 4 рази: штаб розповів деталі

Укрінформ
З опівночі українськими військовими зафіксовано 4 прицільні ворожі обстріли.

Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Гранатомети та великокаліберні кулемети російсько-окупаційні війська застосовували по наших захисниках Луганського, Південного, Авдіївки та Лебединського. Внаслідок бойових дій від початку поточної доби втрат серед українських військовослужбовців немає. Загалом зафіксовано 4 прицільні ворожі обстріли", - сказав речник.

Він також нагадав, що минулої доби в районі відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей, ситуація набула певного загострення.

Російсько-окупаційні війська «рясно поливали» оборонні позиції підрозділів Об’єднаних сил з артилерії, мінометів та гранатометів різних типів, наданих у вигляді «гуманітарної допомоги» Росії на окуповану територію Донбасу. Загалом протягом 24 липня підрозділами Об’єднаних сил зафіксовано 33 прицільні ворожі обстріли.

Читайте також: ООС: 24 обстріли за добу, бойовики під Пісками застосували важке озброєння

Українські військові близько 10 разів відкривали адекватний вогонь у відповідь зі штатного піхотного озброєння, з метою збереження життя та здоров’я особового складу, та примушуючи окупантів до тиші.

Унаслідок бойових дій втрат у підрозділах захисників України минулої доби немає, сказав речник.

Фото: http://www.mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-