Бойовики обстріляли житлові квартали Золотого-4. Штаб ООС показав наслідки

Бойовики обстріляли житлові квартали Золотого-4. Штаб ООС показав наслідки

Фото
Укрінформ
Російсько-окупаційні війська з боку непідконтрольних територій вкотре обстріляли житлові квартали населеного пункту Золоте-4.

Про це повідомляє у Facebook штаб Операції об'єднаних сил.

"Російські окупанти, нехтуючи підписаними Тристоронньою контактною групою домовленостями щодо встановлення "хлібного перемир'я" та безстрокового припинення вогню, зухвало продовжують руйнувати домівки мирних мешканців та ведуть обстріли по цивільних кварталах. Так, сьогодні 10 липня, вкотре з боку непідконтрольного українській владі населеного пункту Золотого-5 противник підступно обстріляв житлові квартали мешканців Золотого-4", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у штабі, руйнування зазнали подвір'я, розташовані прямо у центрі селища.

"Дивом довелось уникнути жертв серед цивільного населення. Надати допомогу постраждалим на місце події прибули групи цивільно-військового співробітництва та правоохоронці", - додали у штабі.

Там також зазначили, що за цим фактом повідомлено представників СЦКК та міжнародні спостережні місії.

Читайте також: Під Лебединським бойовики півтори години гатили з БМП - штаб ООС

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці червня сили кількох підрозділів, які входять до складу ООС, взяли під повний контроль населений пункт Золоте-4. Операція тривала кілька днів і завершилася без втрат. Свої нові укріплення українські військові облаштували на стратегічно важливих висотах та на значній відстані від будівель місцевого населення. Після цього розпочалося розмінування прилеглої до селища території.

Фото: прес-центр штабу ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-