У Міноборони назвали кількість загиблих та поранених за добу в ООС

У Міноборони назвали кількість загиблих та поранених за добу в ООС

Укрінформ
За минулу добу в зоні ООС внаслідок бойових дій загинули троє українських військовослужбовців і ще троє отримали поранення.

Про це під час брифінгу у четвер сказав речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На жаль, минулої доби внаслідок активних бойових дій троє наших захисників загинули. Ще троє військовослужбовців Збройних Сил України дістали поранень. Висловлюємо співчуття рідним і близьким воїнів, які віддали життя у боротьбі за Україну", - сказав речник.

Мотузяник відзначив, що цей злочин бойовиків не залишився без покарання.

"Як повідомляє наша розвідка, минулої доби влучним вогнем у відповідь наші військові знищили десятьох окупантів та сімох поранили", - сказав він.

Читайте також: ООС за добу: троє загиблих і троє поранених, у ворога - потрійні втрати

За словами речника, за добу, що минула, зафіксовано 32 факти застосування ворожого вогню в бік позицій Об’єднаних сил по всій лінії зіткнення, 4 з яких — з важкої зброї.

Мотузяник наголосив, що ворог вкотре застосовував артилерію та міномети великих калібрів і обстріляв не лише позиції наших підрозділів, а й населений пункт, внаслідок чого постраждали двоє цивільних людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-