ООС: бойовики обстріляли Лебединське з артилерії та танка

ООС: бойовики обстріляли Лебединське з артилерії та танка

Укрінформ
Бойовики у неділю ведуть обстріли із забороненого Мінськими домовленостями озброєння, одного українського бійця поранено.

Про це повідомляється на сторінці операції Об'єднаних сил у соцмережі Facebook. 

"Упродовж поточної доби від 7-ої ранку і до 18 години вечора противник продовжував збройні провокації проти наших військ. Ворог 5 разів порушував режим припинення вогню, і у всіх випадках обстріли велися з забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, за даними штабу ООС, на Луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське бойовики обстріляли позиції українських військових із мінометів калібру 82 мм, БМП, гранатометів та стрілецької зброї.

Повідомляється, що вдень загострилася ситуація на Маріупольському напрямку: російські окупаційні війська вели щільний вогонь по захисниках Водяного зі ствольної артилерії калібром 122 мм та 152 мм. Крім того, бойовики активно застосовували міномети всіх типів, автоматичні гранатомети та стрілецьку зброю.

Читайте також: Штаб ООС: бойовики гатять з артилерії та мінометів

"Під час бойових дій у цьому районі один наш військовослужбовець дістав поранення", - зазначається у зведенні.

За інформацією Об'єднаних сил, обстрілів із заборонених Мінськими домовленостями 122 мм артилерійських систем та 82 мм мінометів зазнали позиції українських захисників біля Гнутового та Богданівки, а Лебединське окрім артилерії обстрілював танк.

"Об’єднані сили цілком контролюють ситуацію і надійно утримують займані рубежі", - запевнили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-