ООС: 28 ворожих обстрілів за добу, поранені двоє бійців

ООС: 28 ворожих обстрілів за добу, поранені двоє бійців

Укрінформ
Минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил російсько-окупаційні війська загалом 28 разів порушували режим припинення вогню, з них 6 разів вогонь вівся з важкого озброєння.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Зазначається, що активні бойові дії тривали на Луганщині, де ворог вдався до провокаційних дій в районі населеного пункту Новотошківське, а на Горлівському напрямку – в районі населеного пункту Верхньоторецьке.

На Донецькому напрямку, поблизу Авдіївки та Опитного під час бойових дій з використанням стрілецької зброї та гранатометів поранення отримали два українських військовослужбовці.

Не припиняються бойові дії на Маріупольському напрямку в районі селищ Старогнатівка, Чермалик та Лебединське, де застосування окупантами мінометів наражало на небезпеку мирне населення.

У результаті узгоджених дій підрозділів Об’єднаних сил, за даними розвідки, знищено 1 бойову броньовану машину противника та вантажівку ГАЗ-66, 5 бойовиків поранено.

Читайте також: Росія посилює окупаційні війська на Маріупольському напрямку - розвідка

Ніч поточної доби минула без загострення обстановки – ворог 4 рази порушував режим припинення вогню без застосування важкого озброєння. Втрат серед українських захисників немає, додали у штабі.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-