ООС: під Лебединським стався бій – морпіхи

ООС: під Лебединським стався бій – морпіхи "всипали" бойовикам

Укрінформ
Упродовж поточної доби проти захисників населених пунктів Водяне та Богданівка бойовики використали важке озброєння, противник 10 разів порушив режим припинення вогню.

Про це йдеться у повідомленні штабу ООС.

"Російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати провокаційні обстріли на окремих напрямках. Противник 10 разів порушував режим припинення вогню, з яких 6 разів із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. На Донеччині проти захисників населених пунктів Водяне та Богданівка бойовики використали важке озброєння. Противник у районі населених пунктів Новотошківське та Новотроїцьке вкотре застосовував 120 та 82-мм міномети", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росія підкинула бойовикам більше дронів, але їх нема кому запускати

Зазначається, що активні дії противника були відмічені на Маріупольському напрямку. Лебединське противник намагався атакувати під прикриттям 122-мм артилерії та мінометів 120-го калібру. Адекватна відповідь морських піхотинців зірвала плани противника, який змушений був перейти до оборонних дій.

Об’єднані сили відкривали вогонь у відповідь та подавляли вогневі точки ворога, зберігаючи положення наших підрозділів незмінними.

Поточної доби втрат серед українських захисників немає. Втрати противника уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-