ООС: бойовики обстріляли з важкої артилерії оборонців Новотошківського

ООС: бойовики обстріляли з важкої артилерії оборонців Новотошківського

Укрінформ
У районі проведення операції Об'єднаних сил цієї доби станом на 9:00 год зафіксовано три обстріли з боку російсько-окупаційних військ.

Про це поінформував речник Міноборони Олександр Мотузяник на брифінгу у понеділок, 11 червня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Від опівночі і станом на 09:00 ранку вже зафіксовано 3 прицільних ворожих обстріли з боку російсько-окупаційних військ", - сказав він.

Читайте також: Міноборони підтвердило поранення трьох бійців ООС

Мотузяник уточнив, що на Луганському напрямку протягом ночі бойовики застосовували заборонені міжнародними домовленостями артилерійські системи 122-мм калібру, випустивши 4 снаряди по оборонцям Новотошківського і наражаючи на небезпеку мирних жителів найближчих населених пунктів.

"По позиціям українських захисників в районі н. п Новозванівка ворог вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї... Решта обстрілів із застосовуванням стрілецької зброї з боку противника фіксувалася цієї ночі на Донецькому напрямку", - сказав він.

Мотузяник відзначив, що українські захисники відкривали вогонь у відповідь, і станом на 7:00 ранку цієї доби втрат серед наших військовослужбовців немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-