Міноборони підтвердило поранення трьох бійців ООС

Міноборони підтвердило поранення трьох бійців ООС

Укрінформ
За минулу добу в районі проведення операції Об’єднаних сил внаслідок обстрілів російсько-терористичними угрупованнями позицій Збройних сил України троє військовослужбовців отримали поранення.

Про це поінформував речник Міноборони Олександр Мотузяник на брифінгу у понеділок, 11 червня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Під час бойових дій троє наших захисників отримали поранення. Поранених військовослужбовців невідкладно евакуйовано до шпиталю, їхньому життю нічого не загрожує", - сказав Мотузяник.

Читайте також: Донбас: 32 обстріли за добу, поранені троє бійців ООС

Він додав, що за даними розвідки, в результаті ведення активної оборони протягом доби 1 окупанта було знищено та 3 поранено.

Мотузяник зауважив, що ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. 

"Загалом протягом минулої доби, 10 червня, підрозділами Об’єднаних сил зафіксовано 32 ворожих обстріли, під час яких російсько-окупаційні війська випустили по нашим позиціям 46 мін зі зброї, яка заборонена Мінськими домовленостями", - сказав він.

Речник Міноборони додав, що з метою збереження життя та здоров’я особового складу Об’єднаних сил, військовослужбовці ЗСУ 20 разів відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи штатне піхотне озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-