Авдіївці питної води вистачить на чотири доби - ДСНС

Авдіївці питної води вистачить на чотири доби - ДСНС

Укрінформ
В Авдіївці Донецької області, де не працює водопровід через знеструмлення фільтрувальної станції, технічну воду 9 червня будуть підвозити населенню автоцистернами. 

Резерву питної води орієнтовно вистачить на 4 доби, повідомили у Головному управлінні ДСНС України в Донецькій області

«Прийнято рішення, що з 9 червня буде здійснюватися підвіз технічної води населенню за допомогою автоцистерн Головного управління та комунальним підприємством служби єдиного замовника (КПСЄЗ)», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що станом на 11:20 8 червня відновлювальні роботи співробітниками РЕС не проводяться у зв’язку з відсутністю гарантій безпеки.

Рятувальники заявили, що у разі необхідності водопостачання населення буде здійснюється погодинно з запасів резервуару ємністю 4000 куб. м (розташований на території міста), в якому питної води орієнтовно достатньо на 4 доби. В разі відсутності води в резервуарі, забезпечення населення водою буде здійснюватися шляхом підвозу автомобілями.

Читайте також: Авдіївка в найближчі дні може залишитися без питної води - Хуг

Як повідомлялося, 6 червня о 21:35 внаслідок бойових дій відбулося пошкодження повітряної лінії електропередачі 110 кВ «Макіївка - АКХЗ-2» (на тимчасово непідконтрольній території), сталось знеструмлення та зупинка Донецької фільтрувальної станції (ДФС), яка розташована в Ясинуватському районі Донецької області. У зв’язку з зупинкою Донецької фільтрувальної станції було припинено водопостачання у м. Авдіївка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-