На Донбасі тривають інтенсивні бойові дії

На Донбасі тривають інтенсивні бойові дії

Укрінформ
Упродовж минулої доби, 05 червня, бойовики 31 раз відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Усього противник 31 раз порушив режим припинення вогню. Активна оборона позицій підрозділами Об'єднаних сил не дозволила ворогу просування в бік наших оборонних рубежів, -йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що на окремих напрямках тривали інтенсивні бойові дії. Напруженою обстановка залишалася в районах населених пунктів Причепилівка, Кримське Новотошківське, що на Луганському напрямку, Опитне та Новотроїцьке на Донецькому напрямку, де російсько-окупаційні війська 11 разів застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети 120 та 82 калібру.

На припиняються бойові дії із застосуванням стрілецької зброї в районі населених пунктів Лебединське та Широкине поблизу Маріуполя.

Читайте також: На Луганському напрямку - активні бої, поранені двоє бійців ООС

Разом з тим, окупанти активізували зусилля у розвідці із застосуванням БПЛА. Так, ранком 5 червня підрозділи радіотехнічних військ зі складу Об’єднаних сил своєчасно виявили та ідентифікували повітряну ціль, якою виявився БПЛА російського виробництва «Орлан-10», а чергові підрозділи зенітних ракетних військ знищили ціль на підльоті до району, який цікавив ворога.

У штабі повідомили, що під час бойових дій минулої доби три наших військовослужбовця отримали поранення та були госпіталізовані.

Фото: http://www.mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-