ООС: “найгарячіше” сьогодні - під Новотошківським й Кримським

ООС: “найгарячіше” сьогодні - під Новотошківським й Кримським

Укрінформ
Від опівночі і до 11.00 зафіксовано 11 прицільних ворожих обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомив на брифінгу речник Міноборони Олександр Мотузяник, передає кореспондент Укрінформу.

"Зокрема, протягом ночі на Луганському напрямку, а саме поблизу населеного пункту Новотошківське противник застосував міномети 120 мм і 82 мм калібру, випустивши по 4 міни. На цю провокацію ворог отримав адекватну відповідь від наших військовослужбовців. Також гаряче сьогодні вранці було біля Кримського, де по позиціях українських захисників ворог випустив близько 20 мін 120 мм і 82 мм калібру та відкривав вогонь з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї великого калібру", - сказав Олександр Мотузяник.

За його словами, решту обстрілів ворог вів зі стрілецької зброї на Донецькому напрямку в районі населених пунктів Мар'їнка, Водяне, Павлопіль, Широкине.

Читайте також: Бойовики накрили Авдіївку й Піски зенітним вогнем - штаб

Речник Міноборони відзначив, що загалом ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається складною, проте повністю контрольованою військовослужбовцями Об'єднаних сил.

"Наші захисники надійно тримають оборону та придушують ворожу вогневу активність", - підкреслив Мотузяник.

Як повідомляв Укрінформ, за даними штабу ООС, минулої доби російсько-терористичні угруповання 30 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України та обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію. Під час бойових дій минулої та поточної доби втрат серед українських військових немає. За даними розвідки, двох бойовиків було знищено та шістьох поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-