Бойовики на Донбасі вже кілька тижнів намагаються іти в наступ - Порошенко

Бойовики на Донбасі вже кілька тижнів намагаються іти в наступ - Порошенко

Укрінформ
В останні тижні на Донбасі різко зросла інтенсивність обстрілів, бойовики намагаються вести наступальні операції, але дістають гідну відсіч від українських військовослужбовців.

Про це  заявив Президент Петро Порошенко під час спільного брифінгу з Президентом Федеративної Республіки Німеччина Франком-Вальтером Штайнмаєром у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Є абсолютно неприйнятним, коли за останні декілька тижнів, завдяки абсолютно безвідповідальним діям російських військ і контрольованих ними бойовиків, різко зросла інтенсивність обстрілів. Ми бачимо спроби наступальних операцій з боку бойовиків”, - сказав Порошенко.

Читайте також: В ОРДЛО бойовики заборонили виїзд бюджетникам - розвідка

 Водночас глава держави запевнив, що бойовики отримують "надзвичайно ефективну" відсіч від українських Збройних сил, кваліфікація, досвід і ефективність яких значно зросли.

Порошенко також зауважив, що Президент Німеччини "тримає руку на пульсі" щодо ситуації на Сході.

Глава Української держави зазначив, що обговорив зі Штайнмаєром деталі імплементації Мінських угод, у тому числі запровадження миротворчої місії за мандатом ООН як необхідної складової безпекового компоненту домовленостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-