Штаб підтвердив втрати сил ООС і розкрив деталі бою з диверсантами

Штаб підтвердив втрати сил ООС і розкрив деталі бою з диверсантами

Укрінформ
Минулої доби внаслідок бойового зіткнення загинули два військовослужбовці.

Про це поінформував на брифінгу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В результаті бойового зіткнення та шквального вогню противника, на превеликий жаль, наші українські захисники також мають безповоротні втрати. На полі бою героїчно загинули військовослужбовці 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила молодший сержант Андрій Маслов  та солдат В’ячеслав Куцмай. Зокрема, саме вчора, 21 травня, у Андрія Маслова був день народження. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким наших героїв, а також їх бойовим товаришам", - зазначив речник.

Читайте також: У бою з диверсантами загинули двоє воїнів 24 ОМБр

Він також повідомив, що внаслідок бойового зіткнення та обстрілу з боку бойовиків осколкові поранення отримали чотири військовослужбовця 24-ї окремої механізованої бригади ім. Короля Данила. Їх доставлено до військового мобільного госпіталя, стан здоров’я задовільний.

"За повідомленням прес-служби бригади, 21 травня, близько 5 ранку, на південній околиці населеного пункту Південне була виявлена диверсійна група противника у кількості до 10 осіб. Протидиверсійний резерв бригади висунувся на перехоплення групи, зупинивши її просування та відкинувши бойовиків від позицій захисників України. Противник, понісши втрати, під прикриттям вогню з мінометів калібру 120 мм та великокаліберних кулеметів відійшов на свої позиції", - додав Гуцуляк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-