Бойовики влучили у приватний будинок в Зайцевому - Українська сторона СЦКК

Бойовики влучили у приватний будинок в Зайцевому - Українська сторона СЦКК

Фото
Укрінформ
В результаті обстрілу бойовиками збройних формувань РФ житлового сектору населеного пункту Зайцеве Донецької області із мінометів 120 калібру, пошкоджений приватний будинок.

Про це повідомляє Українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК), спостерігачі якої задокументували обстріл.

"Бойовики збройних формувань РФ, у порушення Мінських домовленостей на ранок сьогоднішньої доби, близько 05.45 обстріляли населений пункт Зайцеве із мінометів 120 калібру. Обстріл мирних мешканців противник вів з напрямку населеного пункту Гольмівський", - інформує Українська сторона СЦКК.

Зокрема, за результатами фотофіксації проведеної 19 травня спостерігачами мобільної групи СЦКК, задокументовано пряме влучення міни у приватний будинок та присадибну ділянку по вулиці вул. Мануільського, 100.

Читайте також: Бойовики обстріляли Зайцеве з 120-мм мінометів

Унаслідок розриву міни, зруйновано покрівлю будинку, пошкоджено вікна та стіни, зазначають спостерігачі.

На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Про інцидент поінформували СММ ОБСЄ.

Українська сторона СЦКК наголошує, обстріли населених пунктів із забороненої зброї та намагання звинуватити в цьому підрозділи ЗСУ, свідчать про зацікавленість ватажків окупаційної адміністрації РФ у подальшому загостренні конфлікту, явне небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей.

Фото: СЦКК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-