Доба в ООС: бойовики гатили з артилерії та мінометів, двоє бійців поранені

Доба в ООС: бойовики гатили з артилерії та мінометів, двоє бійців поранені

Укрінформ
Минулої доби ситуація у зоні операції Об’єднаних сил залишалася складною. Бойові дії не припинялися вздовж усієї лінії зіткнення.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу ООС.

"Активна оборона підрозділів Об’єднаних сил на Луганському напрямку тривала в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке. На Донецькому напрямку ворог активізувався в районах населених пунктів Світлодарськ, Новолуганське, Зайцеве, Верхньоторецьке", - йдеться  у повідомленні.

Не припиняються бойові дії у районі Авдіївської промзони та населеного пункту Піски, а також на Маріупольському напрямку в районах н.п. Талаківка, Водяне та Широкине.

Упродовж минулої доби російско-окупаційні війська, нехтуючи міжнародними угодами 63 рази порушували режим припинення вогню, з них 20 разів застосовували міномети та артилерію. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь.

Читайте також: Штаб ООС показав, які новітні технології бережуть життя військовим

Під час бойових дій вчора двоє українських захисників зазнали осколкових поранень. Наразі пораненим надано кваліфіковану медичну допомогу у госпіталі. Поточної доби, 14 травня, втрат немає. Втрати противника уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-