ООС за добу: ворог 19 разів застосовував важке озброєння і обстріляв Зайцеве

ООС за добу: ворог 19 разів застосовував важке озброєння і обстріляв Зайцеве

Укрінформ
Упродовж минулої доби, 11 травня, в районі проведення операції Об’єднаних сил активні бойові дії тривали на всіх напрямках.

Про це йдеться у зведенні за добу, опублікованому на офіційній сторінці ООС у Facebook.

Російсько-окупаційні війська 50 разів порушували Мінські домовленості, з них 19 разів із застосуванням важкого озброєння. Окупанти вкотре, в порушення норм Міжнародного гуманітарного права, близько 20.00 11 травня обстріляли із 120-мм мінометів населений пункт Зайцеве.

На Луганщині в районі населених пунктів Кримське, Троїцьке та Новозванівка інтенсивність боїв зростала з настанням темної пори доби.

Більш напружена обстановка склалася на Донецькому напрямку, де цілодобово тривають бої в районах населених пунктів Верхньоторецьке, Кам’янка, Авдіївка, Опитне, Піски.

Читайте також: США в ОБСЄ обурились зростанням застосування бойовиками важкої зброї на Донбасі

Активні оборонні дії підрозділи Об’єднаних сил вели також в районах населених пунктів Гнутове та Широкине на Маріупільському напрямку.

В результаті адекватної відповіді, за даними розвідки, знищено 3 та поранено 4 окупантів російсько-терористичних військ.

Також повідомляється, що під час бойових дій трьох наших захисників було поранено та евакуйовано до шпиталю. Упродовж поточної доби, 12 травня, втрат немає.

Більш докладну інформацію про події, які відбуваються в районі проведення ООС буде оприлюднено під час щоденного брифінгу представника Об’єднаних сил.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-