У Варварівці на Луганщині присутні 6 українських телеканалів - МІП

У Варварівці на Луганщині присутні 6 українських телеканалів - МІП

Укрінформ
Моніторингова місія Мінінформу провела аналіз стану телерадіомовлення на території Варварівської сільської ради Кремінського району Луганської області, що в зоні Операції об'єднаних сил.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Аналогові антени приймають 6 українських телеканалів – "Інтер", "Україна", "112", Луганське обласне телебачення, "1+1" та "5 канал". Близько 10% населення мають супутникові антени, T2 теж небагато. Молодь, звичайно, користується інтернетом", - повідомив радник міністра інформаційної політики з питань відновлення мовлення, народний депутат Олександр Бригинець, під головуванням якого здійснюється моніторингова місія.

За словами голови Варварівської сільради Олени Качур, люди у селі багато працюють і мають мало часу на те, щоб дивитися телевізор. 

"А тих каналів, які є, цілком вистачає, щоб усе знати", - додала вона.

Читайте також: МІП заявляє, що у регіонах "ходить" фейковий наказ, нібито, від імені Стеця

Як нагадали в Мінінформполітики, за два роки роботи Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення, що працює при міністерстві, побудовано три телевежі: у Краматорську Донецької області (5 грудня 2016 року), у Чонгарі Херсонської області (17 березня 2017 року) та у Бахмутівці Луганської області (22 серпня 2017 року).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-