Бойовики обстріляли з важкої артилерії будинки мирних жителів – штаб

Бойовики обстріляли з важкої артилерії будинки мирних жителів – штаб

Укрінформ
З боку бойовиків окупаційних адміністрацій РФ почастішали обстріли з важкого озброєння по мирному населенню на лінії розмежування.

Про це повідомив на брифінгу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні о 02:40 протягом 20 хвилин окупанти випустили 20 мін калібру 120 мм по цивільній інфраструктурі н. п. Луганське. За наявною інформацією, на щастя, втрат та руйнувань немає. Близько 11:00 російські терористи з боку окупованої Горлівки з артилерії калібру 122 мм здійснили 6 пострілів по н. п. Миколаївка та випустили по цивільній інфраструктурі 6 мін з міномету калібру 120 мм. На щастя, втрат серед цивільного населення немає, проте унаслідок обстрілу з боку російсько-окупаційних військ знищено два житлових будинки та одну господарську будівлю", - сказав речник.

Читайте також: Ворожі обстріли та засідка: один боєць загинув, шестеро поранені - штаб

За інформацією прес-центру Об'єднаних сил, 6 травня близько 11:00 російсько-терористичні війська також двічі обстріляли з артилерії калібрів 152 та 122 мм н. п. Зайцеве Бахмутського району, що у Донецькій області. У результаті цього обстрілу одна людина зазнала поранень, загорівся житловий будинок.

"Про теракти проти мирного населення повідомлено представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ", - сказав Гуцуляк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-