Втік від боргів: у штабі пояснили, чому дезертир

Втік від боргів: у штабі пояснили, чому дезертир "подався" до бойовиків

Укрінформ
Зниклий український військовий поблизу Широкиного самостійно залишив бойову позицію і перетнув лінію зіткнення, оскільки мав борги в кілька десятків тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил.

"Як вже повідомлялось, в районі населеного пункту Широкине, що неподалік Маріуполя, було виявлено відсутність одного військовослужбовця Об’єднаних сил. У ході з'ясування обставин виявлено наступне: військовослужбовець самостійно залишив бойову позицію; скориставшись обстрілом сусіднього взводного опорного пункту російсько-терористичними військами, зник з поля зору товаришів та перетнув лінію зіткнення; причиною самовільного залишення підрозділу стали борги в декілька десятків тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, спецслужби російсько-терористичних військ наразі проводять "підготовку" та примушують даного військовослужбовця до публічного інтерв’ю, з метою дискредитації Об’єднаних сил та бригади морської піхоти.

Читайте також: Окупанти розганяють фейк про підготовку ЗСУ до наступу на Донбасі - Міноборони

"Командування Об’єднаних сил наголошує на незворотності покарання. Об'єднані сили виконують бойові завдання лише у відповідності до законодавства України та норм міжнародного гуманітарного права", - зазначається у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що 2 травня в районі населеного пункту Широкине після обстрілу з боку російсько-терористичних військ зник український військовослужбовець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-